Třicátý sedmý týden

O víkendu jsme se byli podívat na rozsvícení stromečku a vánoční výzdoby v našem městě. Hádě to celé prospal. Jen ke konci se probudil, protože někdo odpálil rachejtle. Nebyli jsme sami kdo s kočárkem pospíchal domů. Hádě byl ale statečný a v kočárku vydržel jen si trochu fňuknul a spal jako dudek dál.

Také jsme byli na prvních vánočních nákupech. Těch lidí! A to, abychom to ve zdraví přežili, jsme jeli brzy ráno. Co jsme potřebovali, jsme nakonec sehnali, takže to byl úspěšný výlet. Odpoledne jsme strávili u tchánovců.

Také jsme konečně navštívili cvičení s dětmi. Musím říct, že háďátkou se tam líbilo a mě také. Hlavně to že cvičení je zaměřené i na matky. Zjistila jsem, že malý začíná sledovat ostatní děti a chce si se nimi hrát. Přišlo mi tedy vhodné ho na nějaké cvičení nebo jiné setkání s dětmi kolem jeho věku přihlásit.

Jelikož jsem na to minule zapomněla, tak se pochlubím teď. Na kontrole v osmi měsících nám sestřička naměřila 75 centimetrů a váha ukázala 9,6 kilo. Jak říkám, nebude žádný ořezávátko.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Prokouslý jazyk

Trénujeme...

Červen a Moravské dobrodružství